πρόταση για αγορά μπανιέρας

Το μπάνιο ενός βρέφους απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Είναι απαραίτητο η μητέρα ή ο πατέρας να βοηθά σίγουρα το βρέφος τους. Απλώς καμία διακοπή (όπως το κουδούνι της πόρτας ή ακόμα και το τηλέφωνο θα μπορούσε να καλεί) δεν πρέπει να είναι πιο ζωτικής σημασίας σε σύγκριση με την ασφάλεια καθώς και την ευκολία και την άνεση του μωρού. Μια βρεφική μπανιέρα είναι πραγματικά μια συγκεκριμένη μπανιέρα για να κάνουν τα μικρά παιδιά σας τα μπάνια του μωρού τους. Ένα βρεφικό κάθισμα μπανιέρας θα πρέπει να επιλέγεται με γνώμονα τη διατήρηση της ασφάλειας καθώς και την άνεση και ευκολία για το μωρό.

Θα πρέπει να λάβετε υπόψη ορισμένα άλλα συγκρίσιμα στοιχεία πριν επιλέξετε το πραγματικό μπάνιο για το βρέφος σας. Ωστόσο, πριν από αυτό θα πρέπει να κατανοήσετε τις βασικές αρχές για το μπάνιο του βρέφους. Παρόλο που θα δείτε πολύ περισσότερα ενώ κάνετε μπάνιο το βρέφος, ωστόσο είναι σημαντικό να κάνετε απλώς την πρώτη έρευνα εντελώς πριν συνεχίσετε μαζί με το μπάνιο του βρέφους.

Βασικές αρχές για βρεφικό μπάνιο

Επιβεβαιώστε το νερό στο σώμα σας πριν τα νερά αγγίξουν το δέρμα του βρέφους. Εξετάστε απλώς βυθίζοντας τον αγκώνα σας, αντί για το δάχτυλό σας, επειδή οι αγκώνες τείνουν να είναι πιο υπερευαίσθητοι. Βεβαιωθείτε ότι θυμάστε να καθαρίζετε τους αγκώνες σας πριν τους βουτήξετε κατευθείαν στο νερό.

Το δικό σας 1 χέρι πρέπει πάντα να στηρίζει το κεφάλι του μωρού σας καθώς και την πλάτη. Λάβετε υπόψη ότι το δικό σας χέρι είναι στην πραγματικότητα στήριγμα ζωής που προορίζεται για το μωρό. Όποτε το μωρό δεν είναι προετοιμασμένο να κάνει μπάνιο, αρχικά αφαιρέστε το άγχος του βρέφους και μετά ξεκινήστε το μπάνιο. Η πιο αποτελεσματική ιδέα θα ήταν να επιτραπεί στο βρέφος να εξοικειωθεί σταδιακά με το νερό. Μπορείτε να δοκιμάσετε απλά κρατώντας ελαφρά το βρέφος πάνω από το νερό και επίσης να επιτρέψετε στα δάχτυλα των ποδιών του βρέφους να αισθανθούν το νερό.

Διατηρήστε κάθε πράγμα μέσα στο χέρι σας. Για όσους έχουν παραβλέψει την πετσέτα μπάνιου για βρέφη, στη συνέχεια ζητήστε από άλλο άτομο να σας παράσχει την πραγματική πετσέτα μπάνιου ή ακόμα και να πάρετε ένα μικρό μαζί σας για την πετσέτα μπάνιου. Σε καμία περίπτωση δεν απελευθερώνετε το δικό σας υποστηρικτικό χέρι από το μωρό.

Δεν χρειάζεται να κάνετε συχνά μπάνια εκτός και αν μένετε σε ζεστό μέρος. Αρχικά, μερικές φορές τότε, το συχνό μπάνιο απλώς δεν χρειάζεται. Επιμείνετε σε λουτρά με σφουγγάρι δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα πριν από την πτώση του επισμάλτωση μπανιέρας ομφάλιου στελέχους. Πρέπει να φροντίζετε να κρατάτε το κεφάλι του μωρού σας πάνω από νερό, να αποφεύγετε τα μάτια, τα αυτιά και το στόμα του βρέφους μακριά από σαπούνι καθαρισμού (η πετσέτα μπάνιου με κουκούλα μπορεί να είναι ευεργετική) καθώς και να επιλέγετε με προσοχή το υποαλλεργικό καθώς και το μη αρωματικό σώμα του βρέφους σαπούνι.

Παρακάτω παρατίθενται τα καλύτερα κορυφαία χαρακτηριστικά ενός παιδικού καθίσματος μπανιέρας. Ενώ επιλέγετε το πραγματικό μπάνιο, εξαρτάστε συνεχώς από το ένστικτο συμπεριφοράς της νέας μητέρας σας για να καθορίσετε την καλύτερη μπανιέρα για το προσωπικό σας βρέφος.

Εργαστείτε με ένα κάθισμα μπανιέρας μωρού που έχει εσωτερική επένδυση με σταγόνα δακρύων, ή ακόμα και ένα εσωτερικό κάθισμα με σφεντόνα για να κρατάτε το βρέφος μέσα στο νερό.

Αναζητήστε για το μωρό σας λουτρό ανθεκτικό στο ωίδιο, καλυμμένο με μαλακό αφρό. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε κατά νου πώς οι μπανιέρες συνήθως καθαρίζονται πλήρως με ζεστό νερό με ή χωρίς μέτριο σαπούνι προτού αποφασίσετε να τοποθετήσετε το νερό της μπανιέρας μέσα σε αυτές.

Αναζήτηση για καλά ισορροπημένα στυλ. Το πραγματικό μπάνιο πιθανότατα δεν πρέπει να έχει την κλίση που σχετίζεται με την ανατροπή ή ακόμα και την πτώση, η πραγματική μπανιέρα δεν πρέπει να έχει κανένα είδος ανοίγματος ή ακόμα και ελαττώματα στυλ για να αποφευχθεί η παγίδευση των ποδιών του βρέφους.

Μην αφήνετε την πραγματική μπανιέρα να σας δώσει μια εσφαλμένη αίσθηση που σχετίζεται με την προστασία. τραγωδίες βρεφικής μπανιέρας σημειώθηκαν λόγω προσωρινής απροσεξίας με τη μητέρα και τον πατέρα.

Το εύχρηστο άκρο / λαβές για ελιγμούς του πραγματικού καθίσματος μπανιέρας μωρού που συλλέγεται από μια τοποθεσία σε διαφορετική. Αναζήτηση για μπάνιο με αντιολισθητικό δάπεδο.

Το σύστημα αποστράγγισης έχει ρυθμιστεί για να πλένετε σωστά και εύκολα το συγκεκριμένο μπάνιο.

Όταν υπάρχει διαστημική κρίση, στη συνέχεια προσπαθήστε να βρείτε βρεφικά καθίσματα μπανιέρας που μπορεί να είναι αρματωμένα από ένα καλώδιο. Μην επιλέγετε πτυσσόμενες ή μετατρέψιμες μπανιέρες, γιατί αυτά τα στυλ μπορεί να είναι επικίνδυνα για το μωρό σας.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.